Als u behoefte heeft aan gezelschap, kan het fijn zijn om een maatje te hebben. Samen met uw maatje kunt u wat kletsen, een spelletje doen of een ommetje maken.

Wat is een maatje?


Een maatje is een vrijwilliger die graag met u in contact komt. Samen met uw maatje kunt u wat kletsen, een bakje drinken, een spelletje doen of er op uit gaan.

Wonen+ streeft altijd naar een goede koppeling tussen de vrijwilliger en u. u bepaalt samen op welke momenten en hoe vaak u elkaar ziet. Ook bespreekt u samen wat u voor activiteiten wilt ondernemen. 

Voor wie?

Maatjes zijn er voor alle inwoners uit de gemeente Roosendaal. Het valt onder Wonen+, een dienst van WijZijn Traverse Groep. U kunt zichzelf aanmelden of een ander kan dat voor u doen.

Na aanmelding volgt er een kennismakingsgesprek door een vrijwilliger. Ook geven we u meer informatie over de mogelijkheden van een maatje of wellicht past iets anders beter bij uw wensen. 

Sociale ontmoeting

De behoefte aan een maatje kan heel divers zijn. Een kopje koffie, het doen van een spelletje, een luisterend oor of iemand die met je mee naar buiten gaat. Wonen+ streeft er naar om maatwerk te leveren. Hiervoor wordt er gekeken naar ieders hobby's, talenten en wensen.

'' Wij zijn er voor iedereen!''

Wilt u ook iemands maatje zijn?

Bent of kent u iemand die graag een maatje voor een ander wilt zijn? Dat kan natuurlijk ook! Wonen+ is altijd op zoek naar maatjes om zoveel mogelijk mensen te helpen. 

Wilt u meer informatie over maatjescontact of Wonen+? Neem dan contact met ons op.


 

Meer informatie

Adresgegevens

Parrotia (Bibliotheek Roosendaal)
Markt 54G
4701 PH
Roosendaal

Contactgegevens

06-38772526
Wonenplus@wijzijntraversegroep.nl
https://www.wijzijnroosendaal.nl/wonen/ik-wil-zelfstandig-blijven-wonen/maatjes