Iedereen actief in Roosendaal

'Actief Roosendaal' beweegt je naar al het creatieve en sportieve aanbod. Er is aanbod voor iedereen tussen 0 en 100 jaar. Ben je op zoek naar een leuke activiteit die bij jou past? Dan ben je hier aan het juiste adres!

CultuurCompaan
Cultuur verrrijkt je wereld! Dat is ons motto. Door het aanbieden van culturele activiteiten kunnen kinderen, jongeren en volwassenen uit de gemeente Roosendaal op allerlei manieren meedoen aan of genieten van cultuureducatie en -participatie. Denk aan beeldend, dans, erfgoed, literatuur, media, muziek en theater.

SSNB
Spelen, bewegen en sporten leveren een bijdrage aan een Gezonde Leefstijl. De gemeente Roosendaal vindt een Gezonde Leefstijl onder haar inwoners erg belangrijk. Om hier invulling aan te geven zijn in de gemeente Roosendaal 16 buurtsportcoaches van Sportservice Noord-Brabant actief. Deze buurtsportcoaches hebben een mooi sport- en beweegprogramma samengesteld. Het sport- en beweegprogramma van SSNB is onderdeel van de gemeentelijke campagne Roosendaal werkt aan bewegen, onder de noemer: RSD Beweegt.

Weten aan welke activiteiten je kan deelnemen kijk dan op de activiteiten pagina van de gemeente Roosendaal.