Expositie 'Droom je toekomst'

Met de schrijfopdracht 'Droom je toekomst' hebben deelnemers van verschillende Taaloefengroepen serieus nagedacht over hun toekomstperspectief. Aan hen is gevraagd om hun gedroomde toekomstige werk(dag) te beschrijven.

Het kunnen lezen en schrijven is belangrijk voor je toekomst en voor het vinden van een baan die bij je past. Wanneer je niet voldoende taalvaardig bent, kun je je talenten onvoldoende benutten. Er gaat een wereld voor je open wanneer je kunt lezen en schrijven. Een wereld waarin je je eigen doelen kunt halen en je grenzen kunt verleggen. Een wereld waarin je meedoet!

Met de schrijfopdracht Droom je toekomst hebben deelnemers van verschillende Taaloefengroepen serieus nagedacht over hun toekomstperspectief. Aan hen is gevraagd om hun gedroomde toekomstige werk(dag) te beschrijven. Samen met de deelnemers hebben we deze dromen gevisualiseerd. Van alle verrassende inzichten is een expositie gemaakt die nog tot  en met 15 oktober 2022 te zien is in de bibliotheek in Roosendaal. Je kunt de expositie bekijken tijdens de openingstijden van de bibliotheek.

Digi-Taalhuis
Wist je dat 1 op de 6 werkende inwoners van West-Brabant moeite heeft met lezen, schrijven, rekenen of digitale vaardigheden? Grote kans dat ook jij iemand kent die minder taalvaardig is, of moeite heeft met het werken met de computer. Iemand van de sportclub, een vriendin of buurman. Het Digi-Taalhuis kan deze mensen helpen.

Meer weten kijk dan op de website van het Digi-Taalhuis.

Meer informatie

 

Adresgegevens

Parrotia
Markt 54A
4701 PH Roosendaal
W Parriota