Creatief leven is een praktische cursus voor mensen die merken dat ze eenzaam zijn. Voor mensen die het gevoel hebben dat er iets moet veranderen. Voor mensen die het houvast in het leven kwijt zijn. De cursus creatief leven helpt je!

In de cursus creatief leven leer je op een andere manier te kijken naar jezelf en de wereld. Ontdek opnieuw welke dingen er in het leven belangrijk zijn. Individueel en met hulp van de groep ontdek je een nieuwe manier van positief en creatief denken en leven. De cursus biedt: - Inzicht in de patronen van het leven - Inzicht in jezelf - Inzicht in wat de omgeving te bieden heeft - Inzicht in hoe je kunt bereiken wat je wilt bereiken.

De cursus bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van elk 2 uur. In een groep van maximaal 12 mensen werk je aan het opbouwen van een prettiger leven. Je krijgt informatie en allerlei opdrachten. Je krijgt meer zelfkennis en stelt jezelf een doel. Zo geef je vorm aan je leven. Je bent creatief bezig!

De cursus creatief leven is voor wie zich in één of meerdere van deze punten herkent:

  • Ik voel me eenzaam
  • Ik weet niet wat ik wil, ik voel me vaak een buitenstaander
  • Ik heb mijn evenwicht niet hervonden na een belangrijke gebeurtenis in mijn leven
  • Ik zou wel wat meer of andere contacten willen
  • Ik weet dat ik best wat in mijn mars heb, maar ik ben te verlegen

Verandering is uitdagend, maar het kan ook bedreigend zijn. Deze cursus is speciaal gemaakt om je te helpen. Het biedt een veilige omgeving, waarin iedereen hetzelfde wil bereiken. Bel of mail. Doe die stap. Bepaal je eigen levensweg!

De Nieuwe Cursus start 1 maart a.s. van 19.15 - 21.15 uur in buurthuis Keijenburg

Cursusdagen
Het zijn 8 cursusavonden in maart (1, 8, 15, 22 en 29) en april (5, 12 en 19)

Bekijk het YouTube-filmpje van een deelnemer aan de Cursus

Meer informatie


Adresgegevens

Keijenburg 70
4702 CG
Roosendaal


Contactgegevens
E
Mail naar trainer Ruud Korsuize
W Website creatief leven